Eindhoven Airport nieuws

Curacao, daar moet je zijn geweest

21 juni 2016

Ver van huis maar toch zo dichtbij. De Nederlandse invloeden op het prachtige eiland Curacao zie je overal. Een toergids die je in het Nederlands het eiland laat zien? Geen probleem. Broodje kroket eten in het centrum van Willemstad? Niks is te gek. Het eiland ziet er niet uit als Nederland hoe u het gewend bent, maar de rustige en gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat je een fantastische vakantie zult hebben en je ogen uit zult kijken.Het eiland heeft alles om u een heerlijke vakantie te laten hebben. Er hangt een heerlijke rust op het eiland. Niemand laat zich gek maken, iedereen houdt van lol en plezier en de inwoners van het eiland staan altijd voor je. Combineer dat met het schitterende eiland waar van alles te zien en te beleven is, en je gaat twijfelen of je nog wel terug naar Nederland wil.

Curacao heeft het allemaal. Zo vind je de meest prachtige stranden, verdeeld over het hele eiland. Daarnaast zorgt de prachtige omgeving ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelend. Zo kun je flamingo’s van heel dichtbij spotten, en klim je naar het hoogste punt van het eiland, de Christoffelberg, voor een prachtig uitzicht over heel Curacao. Curacao is enorm geschikt om per auto te verkennen. Dus of je nu van hotel naar hotel hopt, of een lekker all inclusive hotel aan het strand pakt, een vakantie naar Curacao is nooit saai.

Het klimaat is bovendien ook erg aangenaam. Door de gunstige ligging van het eiland, is het het hele jaar gemiddeld 30 graden op het eiland. Dus zowel in de zomer als in de winter de ideale bestemming voor een prachtige vakantie. Een klein stukje Nederland, maar dan veel gezelliger, warmer en mooier. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.