Eindhoven Airport nieuws

De mooiste bestemmingen binnen handbereik vanaf Eindhoven

10 augustus 2016

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je tegenwoordig naar de mooiste bestemmingen. Geen plek in Europa blijft onbereikbaar. Zit er voor u ook iets tussen?
Helemaal naar Schiphol, of zelfs naar Duitsland om een vliegveld tegen te komen met de mooiste bestemmingen? Niet meer nodig! Eindhoven Airport is sinds een aantal jaar het tweede grootste vliegveld van Nederland, en met ruim 70 bestemmingen door heel Europa zit er altijd een prachtige bestemmingen voor u bij. Zeker tijdens de schoolvakanties in Nederland kunt u vanaf Eindhoven Airport een mooie bestemming bezoeken. Wij lichten er twee uit.

Mallorca

In de Middellandse Zee aan de oostkant van Spanje ligt het zonovergoten Mallorca. Mallorca staat vaak bekend onder jongeren als feesteiland, maar het eiland biedt meer. Veel meer. Mallorca bestaat uit een prachtig heuvelachtig landschap, met dorpjes waarin je de traditionele Spaanse cultuur kunt herkennen.

Bent u een liefhebber van prachtige eilanden waar u naast schitterende natuur ook de echte cultuur van een land als Spanje kan meepikken? Kies dan voor Mallorca. Het eiland nodigt u uit om te genieten alles wat het eiland te bieden heeft. Veel moeite is het bovendien niet. Binnen twee uur vliegt u van Nederland naar Mallorca, waarna uw reis kan beginnen. Huur een fiets en maak een mooie tocht door de bergen, gebruik een scooter om in het zuiden van Mallorca van dorpje naar dorpje te rijden of u kunt een auto huren op Mallorca om het hele eiland te verkennen. U zult er geen spijt van krijgen.

Londen

Een andere echte aanrader is Londen. Op nog geen uur vliegen van Eindhoven vindt u deze prachtige metropool. In deze stad is echt alles te beleven. De gezellige Britse pubs, prachtige bezienswaardigheden en de welbekende Londense gastvrijheid. Nooit eerder was deze megastad zo binnen handbereik voor u.

Wij raden aan om te genieten van uw vrijheid, maar ook zeker de nodige bezienswaardigheden te bezoeken. Zo zijn onder andere de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge zo indrukwekkend, dat mag u eigenlijk niet missen. Heeft u nog tijd over, neem dan zeker een ritje in de bekende London Eye. Het immense reuzenrad waarmee u uitzicht heeft over de hele stad.

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.