Eindhoven Airport nieuws

Engelse taal helpt je verder

13 februari 2017

Vele bestemmingen

Vanaf Eindhoven Airport kun je tegenwoordig in iedere uithoek van Europa komen. Met meer dan 75 bestemmingen door heel Europa, blijft geen plekje onvindbaar voor je. Je leert nieuwe mensen kennen, nieuwe culturen ontdekken en nog veel meer. Wat dacht je van een vreemde taal leren?

Engelse taal

Als jij vanaf Eindhoven Airport naar een prachtige bestemming in Europa vliegt, is het vaak lastig om met de mensen daar te communiceren. Je spreekt waarschijnlijk geen vloeiend Italiaans, Frans of Spaans, of welke andere taal ze daar ook spreken. Gelukkig is er nog het Engels. Een taal die vrijwel iedereen spreekt en waarmee je je op vakantie prima kunt redden.

Taal leren

Hoe goed is jouw Engels? Kun jij je op locatie verstaanbaar maken? Kun jij op het vliegveld aangeven in het Engels dat je je boardingpass nog moet uitprinten? Engels kunnen spreken in het buitenland is een vaardigheid die altijd goed van pas komt. Als jij Engels op reis kunt spreken, kun je je waarschijnlijk veel makkelijker verstaanbaar maken. Toch handig, als je de eerste keer in een land bent waarvan jij de taal niet kent.

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.