Eindhoven Airport nieuws

Incentive reizen voor een scherpe prijs vanaf Eindhoven Airport

7 februari 2017

Vindt u het belangrijk om uw werknemers op een passende manier te belonen? Dan denkt u waarschijnlijk al snel aan een incentive reis! Dit soort reizen zijn de ideale manier om medewerkers gemotiveerd te houden en relaties te bedanken. Vaak wordt gedacht dat een incentive reis vrij duur is! Gelukkig is dit niet het geval. Doordat vliegen tegenwoordig vrij goedkoop is kan iedere organisatie een incentive reis betalen! Zo kunt u via een goedkopere luchthaven als Eindhoven Airpot reizen en zijn er gespecialiseerde organisaties als GoMICE die uw reis precies binnen budget kunnen houden.

Incentive reis voor een scherpe prijs

Wanneer u uw medewerkers wilt belonen hoeft dit niet altijd duur te zijn! Zeker als u met veel medewerkers tegelijk op reis gaat. Op dat moment worden vliegtickets, accommodaties en uitjes al snel iets goedkoper. Reisorganisaties verkopen immers meerdere reisjes tegelijk en kunnen daardoor korting doorberekenen.

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport kunt u tegenwoordig allerlei verschillende kanten op. Zowel bekende zonbestemmingen als wintersportgebieden worden aangedaan! Eindhoven Airport is een klein vliegveld en daardoor zeer overzichtelijk. Ideaal wanneer u met een groep op reis gaat, zo raakt u elkaar minder snel kwijt.

Incentive reizen regelen

Het leuke aan een incentive reis is dat u er op allerlei manieren invulling aan kunt geven. Zo kunt u kiezen voor een avontuurlijke reis, een reis om heerlijk uit te rusten of een sportieve reis met allerlei activiteiten.

GoMICE is gespecialiseerd in het organiseren van incentive reizen! Zij kunnen op een creatieve manier met uw budget omgaan en daardoor de leukste reizen samenstellen voor een passende prijs. Belangrijk is dat een incentive reis op deze manier onvergetelijk voor alle deelnemers is. GoMICE kan vertrekken vanaf allerlei verschillende vliegvelden en ook voordelig vliegen via Eindhoven Airport! Ideaal wanneer u uw incentive reis scherp wilt prijzen en u graag wilt vliegen.

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.