Eindhoven Airport nieuws

Madeira, een pareltje in Europa

6 september 2016

We kennen het allemaal, het kiezen van een vakantiebestemming voor je komende vakantie is niet het makkelijkste wat er is. Je kunt wel weer voor Spanje of Griekenland kiezen, maar er zijn nog zo veel meer mooie plekken in Europa. Over één van deze prachtige plekken vertellen we je graag meer. Madeira, prachtig eiland in de Atlantische Oceaan.Madeira is onderdeel van Portugal. Het ligt echter wel een heel stuk van Portugal af, ongeveer 1000 kilometer ten zuidwesten van de kust van Portugal. Als je aan populaire vakantiebestemmingen denkt, zal Madeira niet het eerste zijn wat in je opkomt. Toch is dat jammer, want Madeira heeft je heel veel te bieden. Het klimaat is zeer gunstig, het eiland is prachtig en de mensen zijn er heel gastvrij. Alle factoren zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie.

Het klimaat op Madeira is zeer mild, waardoor het bijna altijd tussen de 16 en 22 graden is. Het zal er dus altijd heel aangenaam zijn. Naast het heerlijke weer is Madeira ook een lust voor het oog. Op het eiland is erg veel schitterende natuur, met vele bossen en bergen die het een erg populaire bestemming maken onder toeristen die van wandelen, rondtrekken en natuur houden. De klimaat en de ligging van het eiland zorgen er bovendien voor dat er veel exotische bloemen groeien op het eiland.

Op Madeira is nog geen massatoerisme, dus pak die kans en ga dit schitterende eiland verkennen, je zult er geen spijt van krijgen. Boek een hotel in een van de schitterende kustplaatsen om een heerlijke vakantie te hebben. Wil je echt optimaal genieten van wat het eiland je te bieden heeft? Boek dan een Fly drive naar Madeira. Hiermee kun je alles bekijken op het eiland wat je maar wil, kun je zelf overal heen rijden en kom je op de mooiste plekken.

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.