Eindhoven Airport nieuws

Makkelijk van Eindhoven naar Sicilie

11 februari 2017

In het zuiden van Italie vind je het prachtige eiland Sicilie. Dit eiland is een autonome regio van Italie met een prachtige ligging in de Middellandse zee. Met een kustlijn van ongeveer 1000 kilometer kunt u hier een heerlijke strandvakantie houden.Sicilie heeft een aantal grote steden die zeker de moeite zijn om er een bezoekje aan te brengen. De meest bekende steden zijn Palermo, Catania en Messina.

Op dit mooie eiland kun je tal van mooie bezienswaardigheden vinden. Zo zijn er een aantal cultuurschatten uit de Griekse oudheid te vinden. Bijvoorbeeld de Agrigento en de Syracuse zijn echte publiekstrekkers die je gezien moet hebben.

Tegenwoordig kun je vanaf Eindhoven Airport makkelijk Sicilie bereiken. Wil jij er dus even lekker tussenuit? Bekijk dan wat voor een prachtige reis Sicilie je kan bieden.

Op het eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken, maar door de vele toeristen is ook Engels een gangbare taal op het eiland. Dus ook als je naar Sicilie gaat is het handig als je Engels op reis kunt spreken.

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.