Eindhoven Airport nieuws

Nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven Aiport in 2017

12 december 2016

De groei die Eindhoven Airport doormaakt, krijgt ook gestalte door het aantal toegenomen bestemmingen dat te bereiken is vanaf de Eindhovense luchthaven. Vanaf 2017 zijn de Italiaanse steden Napels en Bologna te bereiken, net als het Bulgaarse Varna.Vanaf april 2017 zijn de twee Italiaanse steden bereikbaar vanaf Eindhoven Airport, en zal door Ryanair worden uitgevoerd. Op 3 april is de eerste lijndienst tussen Eindhoven en Bologna. 4 dagen later, vanaf 7 april, is Napels aan de beurt. In eerste instantie zullen beide bestemmingen twee keer per week worden bevlogen, en wordt daarmee de 37e bestemming die Ryanair bereikt vanuit Eindhoven.

Met WizzAir naar Varna

Ook WizzAir breidt haar bestemmingen vanaf Eindhoven Aiport uit. Vanaf 23 juli vliegt WizzAir twee keer per week tussen Eindhoven en de Bulgaarse stad.

Varna is de 21e bestemming waarop WizzAir vliegt vanaf Eindhoven Airport. Varna is een van de grootste steden van Bulgarije met haar 350.000 inwoners. Bovendien is Varna een zeer in opkomst zijnde vakantiebestemming met haar gunstige ligging aan de Zwarte Zee in Bulgarije.

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.