Eindhoven Airport nieuws

Tijdens Kerst Europa in

21 augustus 2016

Het wordt weer kouder en kouder, de wintermaanden staan voor de deur en men begint al weer rustig aan Kerst te denken. Zo snel kan het gaan. Tijd om rustig te gaan nadenken wat jij met Kerst gaat doen. Natuurlijk gezellig met familie en vrienden bij de kerstboom zitten, maar waarom er niet lekker even tussenuit? Het kan, en ook makkelijk via Eindhoven Airport. In Europa zijn leuke plekken om te gaan kerstshoppen, die ook nog eens makkelijk bereikbaar zijn. Vrijwel heel Europa staat in december in het teken van Kerstmis. Jij vliegt er makkelijk naar toe vanuit je favoriete vliegveld. Wat wij de leukste bestemmingen vinden om deze dagen door te brengen? Je leest het hieronder.Kerstshoppen in Londen

Zie je het al voor je? Met sneeuw bedekte straten, lekker warm ingepakt en met je grote liefde slenterend door het prachtige Londen? En dan ook nog eens heerlijk kerstinkopen doen in het bruisende centrum van deze Britse wereldstad? Waarom niet? Tegenwoordig is een retourtje Londen vanaf Eindhoven Airport niet zo duur en kun je, als je even goed zoekt, een zeer betaalbare overnachting boeken. Het bekende warenhuis Harrods of een van de vele andere prachtige winkels in Londen wachten op je!

Duitse kerstmarkten

Denk je aan gezelligheid in december, dan denk je aan de Duitse kerstmarkten. De plek waarin je gezellig met vrienden en familie heerlijk kunt shoppen in echte kerstsferen. Je vindt er de leukste winkeltjes en de gezelligste kraampjes waar van alles en nog wat verkocht wordt. Wat ook niet mag ontbreken is natuurlijk een heerlijk glaasje gluhwein. Of een kerstmarkt Duitsland uniek maakt? Wij denken het wel. Op deze kerstmarkten hangt een heerlijke gezellige en knusse sfeer. Die sfeer vind je niet snel in een ander land. Vanaf Eindhoven Airport bezoek je tegenwoordig de leukste kerstmarkten, zeker nu vanaf Eindhoven gevlogen kan worden naar München en Berlijn. Daar zul je de leukste kerstmarkten vinden. Waar wacht je nog op?

Keer terug naar Eindhoven Airport nieuws.