Eindhoven Airport parkeren

Eindhoven Airport parkeren

Eindhoven Airport biedt naast vele faciliteiten ook ruim voldoende parkeermogelijkheden. Komt u dus met eigen vervoer naar het Airport? Dan is er voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Eindhoven Airport heeft een aantal eigen parkeergelegenheden. Daarnaast zijn er rondom het vliegveld van Eindhoven een aantal aanbieders van parkeermogelijkheden. Wanneer u deze prijzen met elkaar vergelijkt, parkeert u uw auto zo voordelig mogelijk.

Kies de voordeligste parkeerplaats

Officiele Eindhoven Airport parkeergelegenheden

Eindhoven Airport biedt op vijf parkeerterreinen de mogelijkheid om uw auto te plaatsen. Afhankelijk van hoe lang u wil parkeren de afstand naar de terminal, verschillende prijzen per terrein.

Kort parkeren

Parkeerplaats P1 (ook wel Gold Parking) genoemd, is momenteel alleen beschikbaar voor ophalers en brengers. Door de verbouwing van deze plaats is de ruimte beperkt en daardoor geen mogelijkheid om lang te parkeren. Als u enkel iemand brengt of haalt zijn de eerste 15 minuten gratis. Daarna betaalt u € 4 per uur.

Lang parkeren

ParkeerplaatsAfstand tot terminalKosten
P35 minuten lopenVanaf € 17 per dag
P4 (overdekt)7 minuten lopenVanaf € 11 per dag
P57 minuten lopenVanaf € 10 per dag
P85 minuten in gratis shuttlebusVanaf € 7 per dag


Daarnaast vindt u hier een ander overzicht van parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. Vliegt u niet vanaf Eindhoven Airport maar vanaf Schiphol? Kijk dan hier voor een overzicht van parkeeraanbieders bij Schiphol. Vluchten via Schiphol? Boek online uw parkeerplek op de website van parkeren schiphol: ParkerenSchiphol.nl.